EmailFacebookLinkedIn

Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                


 

Over Lefier

 

Bij Lefier zijn we trots op wie we zijn en wat we doen. We zijn meer dan de grootste woningcorporatie van Noord Nederland; hier voelen we ons thuis. We zijn een team dat gaat en staat voor betekenisvolle uitdagingen: wij maken samen het verschil in de buurt en in de levens van de mensen voor wie we werken. Dat doen we door met compassie en toewijding mensen te helpen van een huis hun thuis te maken. Zodat zij zorgeloos kunnen wonen en leven.

We weten waar we heen gaan en welk resultaat we willen behalen. We stropen onze mouwen op en gaan samen met onze huurders en partners aan de slag. We hebben de vrijheid om keuzes te maken en krijgen het vertrouwen om te doen wat nodig is. Niet alles kan en mag. Maar we zoeken graag de grenzen op en zien alles wat op ons pad komt als een uitdaging. We zijn zichtbaar, dichtbij en in contact; een echt goede buur. Voor de mensen die in onze huizen wonen én ook voor elkaar. Want we doen het samen!

Onze missie

Bij Lefier bieden we een goed en betaalbaar (t)huis aan wie ons nodig heeft, nu en in de toekomst. We werken mee aan sterke wijken en buurten, waar mensen prettig met elkaar samenleven. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn en volwaardig kan meedoen.

Onze visie

Lefier maakt (het) verschil door:

  • vanuit nabijheid altijd de huurder als vertrekpunt van handelen te nemen en een dienstverlening te bieden die persoonlijk en op maat is
  • samen met partners steeds datgene te doen wat in díe situatie of in dát gebied het beste past, met deze koers van Lefier als kompas
  • medewerkers in staat te stellen om met plezier en trots hun vak uit te oefenen

Onze kernwaarden

Bij Lefier werken we:

  • Met (com)passie en een sociaal hart voor onze huurders
  • In verbinding met huurders, netwerkpartners en elkaar
  • Met daadkracht: doen is de beste manier van leren


 

Ontdek je carrièrekansen

 

Lefhebbers aan het woord