EmailFacebookLinkedIn

Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Til je eigen ontwikkeling naar een hoger niveau!

Ruimte voor talent en ambitie

Bij Lefier krijg jij alle support en ruimte om het verschil te maken. Zo bouw je niet alleen duurzaam aan het woonplezier van onze huurders. Je tilt ook je eigen ontwikkeling naar een steeds hoger niveau. Wij hebben onze eigen Lefier Academy. Een online kennisplatform waar je alle mogelijke opleidingen vindt, die jij kunt volgen. Je krijgt een eigen budget waarmee jij jouw loopbaan zelf vorm kunt geven. En er zijn ook verplichte trainingen, om bij te blijven in jouw vakgebied.

Uiteraard hebben wij daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk bijvoorbeeld de CAO Woondiensten en onze secundaire arbeidsvoorwaarden. En wij bieden onze medewerkers goed gefaciliteerde werkplekken in moderne kantoorpanden in Emmen, Groningen, Hoogezand en Stadskanaal. 

Stages bij Lefier

Lefier is een lerende en toekomstgerichte organisatie met een positief mensbeeld. Omdat ieder mens talenten heeft en kansen en prikkels verdient, voeren wij een actief stagebeleid. Wij bieden scholieren en studenten graag de kans om een praktijkgerichte snuffel, meeloop, een stage met een opdracht en/of afstudeerstage bij ons te volgen. Niet alleen zodat jij bij en van ons kunt leren, maar wij ook van jou. 

Ben je nog aan het studeren op een MBO, HBO of WO opleiding en ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende stage? Dan horen wij graag van jou! Wij gaan dan voor jou zoeken naar een geschikte plek in onze organisatie en naar een passende praktijkbegeleider. Samen met jou zorgen wij voor een leerzame periode bij Lefier. Zodat jij je studie succesvol kunt afronden en je loopbaan een vliegende start kunt geven. 

Heb je interesse in een stage/traineeplaats bij Lefier? Stuur dan een mail naar stage@lefier.nl en vertel ons meer over jouw studierichting, gewenste stageperiode, interesses en ambities. Je hoort dan binnen enkele werkdagen of wij een stageplek voor je hebben.
 

 

Welkom bij Lefier

 

Lefhebbers aan het woord

 

Ontdek je carrièrekansen