EmailFacebookLinkedIn

Menu

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze werkwijze

Sollicitatieprocedure
 

Je hebt gesolliciteerd bij Lefier! Heel mooi dat jij je samen met ons sterk wilt maken voor goed, betaalbaar, duurzaam en veilig wonen in Noord Nederland. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, maakt de sollicitatiecommissie een selectie van de kandidaten. De kandidaten die volgens ons het beste passen bij de vacature, nodigen wij uit voor een gesprek. 

Eerste gesprek
Het sollicitatiegesprek plannen we het liefst zo snel mogelijk na de sluitingsdatum van de vacature. Want we zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar jou! Tijdens dit gesprek maak je al kennis met een deel van je toekomstige collega's en leidinggevende. Wij horen dan graag meer over jou, je werkervaring, ambities en motivatie voor Lefier. En natuurlijk kun jij ons ook het hemd van het lijf vragen. Wij vertellen je heel graag meer over onze uitdagingen en inzet. Want daar zijn we trots op.  

Tweede gesprek
Als wij na dit eerste gesprek enthousiast zijn geworden om met jou samen te werken, nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek. Na dit tweede gesprek maken wij een keuze of wij jou willen toevoegen aan ons team. Als ook jij na deze gesprekken enthousiast bent om voor Lefier te gaan werken, ontvang je een uitnodiging voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Arbeidsvoorwaardengesprek
Je ontvangt een uitnodiging om de belangrijkste arbeidsvoorwaarden te bespreken. Daarnaast neem je samen met je nieuwe leidinggevende je functieprofiel door. Je functieprofiel neem je mee naar huis.

Aanvullende gegevens
Je ontvangt een mail om in te loggen op onze portal. Als je bent ingelogd, word je gevraagd enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Deze gegevens hebben wij nodig om je arbeidsovereenkomst op te maken. De arbeidsovereenkomst kun je vervolgens digitaal ondertekenen. 

Aan de slag!
Zodra deze stappen zijn afgerond, kun jij samen met ons aan de slag bij Lefier! We gooien je niet direct op je eerste werkdag in het diepe. We starten met een inwerkperiode, zodat je optimaal thuis raakt in onze organisatie, processen en systemen en kennis maakt met jouw 400 nieuwe collega's.